A TwinOxide International B.V. egy nem robbanásveszélyes, kétkomponensű por, a TwinOxide® kizárólagos licensz tulajdonosa, gyártója és forgalmazója, mely 0,3%-os klórdioxid oldatot biztosít a biztonságos és fertőtlenített vízért. A TwinOxide® az ivóvízre vonatkozó európai EN 12671 szabványnak teljes mértékben megfelel és ez alapján történt az engedélyezése is. Központi irodánk Hollandiában található, egy olyan országban ahol a víznek történelme van.

A TwinOxide®-al teljeskörű, biztonságos vízfertőtlenítést biztosítunk, kiváló eredménnyel és teljesítménnyel, a hagyományos klór vagy (stabilizált) klórdioxid alkalmazásának hátrányai nélkül. Forgalmazási modellünk regionális forgalmazókkal kialakított stratégiai partnerségen alapul, akik az adott országban a vízfertőtlenítési eljáráshoz igazítják az értékesítést.

Ügyfeleink számos olyan iparágban megtalálhatók, ahol szükség van biztonságos vízre, pl.: ivóvízzel foglalkozó cégek, (nyilvános) fürdővíz, élelmiszer és italgyártók, klíma rendszerek iparága, légitársaságok, csővezeték és tartálytisztító ipar, olaj és gázipar, stb.

A TwinOxide® egyedi formuláját számos szabadalom védi. Az elmúlt évtizedben kiterjedt kutatásokat és számos tudományos felhasználásra vonatkozó vizsgálatot végeztünk éles körülmények között, mielőtt a TwinOxide® piackész lett. Vállalatunkat jelentős számú kutató, mérnök, orvos és egyetem támogatja, hogy a szilárd kutatási eredményeken alapuló szükséges adatokat és tudást az Önök rendelkezésére bocsáthassuk. Továbbá disztribúciós partnereink kiváló háttérrel rendelkező jóhírű vállalatok.

A TwinOxide® használata környezetbarát és a világ legszigorúbb ivóvízre vonatkozó törvénye, a német TVO által jóváhagyott, illetve az Ivóvíz Felügyelőség (Drinking Water Inspectorate – DWI) az Egyesült Királyágban úgy jegyezte be, mint jóváhagyott terméket és eljárást.

Vállalati misszió

A TwinOxide®-on alapuló teljes vízfertőtlenítési eljárással csökkentjük a klór és egyéb hagyományos vízfertőtlenítők használatát, biztonságos és egészséges (ivó)víz biztosításával hozzájárulva a jobb környezethez valamint az ember általános jólétéhez.

Ügyfelek reakciói

„A TwinOxide® kapcsán a víz valóságos Szent Gráljáról beszélünk.”
„Kétségtelen, hogy a TwinOxide® működik! Biztonságos, és nincs már szükségünk a klór esetén alkalmazott hosszú eljárásokra.”
„A TwinOxide® eljárás lehetővé teszi számunkra, hogy plusz költség nélkül kitűnő minőségű vizet biztosítsunk ügyfeleinknek.”