Az ivóvízkezelésben a víz teljes körű fertőtlenítéséhez használt innovatív és környezetbarát eljárás új technológiai fejlesztése Az ivóvíz-kezelés történetéből Több mint 140 évig a klórt használták az ivóvízkezelésben, amely számos életet mentett meg azzal, hogy a nem biztonságos vízforrásokban fertőtlenítette és elpusztította a baktériumokat. 140 év nagyon hosszú idő! Valójában akkor, amikor a klórozást bevezették, még sem az autókat, sem a telefont, de még a rádiót sem ismerték. A lényeg, hogy tényleg olyan tökélyre fejlesztettük az ivóvízkezelést, hogy már 140 éve semmilyen technikai fejlődés nem tűnik szükségesnek? Ez így nem igaz, technológusok világszerte folyamatosan azon dolgoznak, hogy valami jobb vízfertőtlenítő szert hozzanak létre a klórnál. Az amerikaiak bölcsebbek voltak. Ötven évvel… tovább
Continue Reading